Proff
Proff

Safe Sterilization ApS

CVR-nr33641907
AdresseGodtfreds Høje 6, 4000 Roskilde

Safe Sterilization ApS blev etableret i 1993 som leverandør af periodiske tests af sterilisationsprocesser i autoklaver og tørsterilisatorer med biologiske indikatorer. Vores kunder er praktiserende inden for sundhedssektoren i de skandinaviske lande.

Safe Sterilization er en uafhængig virksomhed. Det er kundens garanti for validiteten af vores arbejde. Vi har fokus på kvalitet og ønsker at bidrage til en bedre patientsikkerhed hos vores kunder. Vi søger at formidle den nyeste viden om myndighedskrav og anbefalinger til vores kunder, samt at sikre vores produktviden er opdateret og korrekt. På den måde sikrer vi at formidle en klar og forståelig rådgivning til kunderne.

Hos Safe Sterilization sætter vi fagligheden i højsædet. Derfor samarbejder vi med forskellige brancheorganisationer for at være på forkant med udviklingen.
Vores vision er at være en aktiv samarbejdspartner og medvirke til at sterilisationsprocesserne, og dermed patientsikkerheden, på klinikkerne er optimal.

Vi ønsker, at kundetilfredsheden er i top og stræber efter langvarige kunderelationer.

Vores primære ydelse består af dyrkning af biologiske indikatorer til test af sterilisationsprocessen i autoklaver og tørsterilisatorer. De biologiske indikatorer bliver fremsendt til og returneret fra kunderne via et abonnementssystem.
Vi har et brugervenligt abonnementssystem, som gør det nemt for kunden at benytte vores service. De biologiske indikatorer fremsendes automatisk, når det er tid til at teste sterilisationsprocessen for den enkelte sterilisator.

Vores koncept:
Brugervenligt abonnementssystem
Konkurrencedygtige priser
Kundespecifik og saglig rådgivning
Safe Sterilization deltager i udviklingen af internationale/europæiske standarder hos Dansk Standard, hvor vi opnår viden om kommende standarder og krav.

Safe Sterilization er ISO 9001:2015-certificeret.

Koncern

Safe Sterilization ApS er en del af et koncern med totalt 5 selskab. Moderselskabet er PHARMPROTECH HOLDING ApS.
Kilde: CVR/Virk
Profile-7053415

Firmaets links


Certificeringer

I kraft af ISO 9001:2015 certificeringen er Safe Sterilizations arbejdsprocesser og værdier definerede og beskrevet i interne procedure.
I kraft af ISO 9001:2015 certificeringen er Safe Sterilizations arbejdsprocesser og værdier definerede og beskrevet i interne procedure.
Safe Sterilization ApS blev etableret i 1993
Safe Sterilization ApS blev etableret i 1993
Præcis og saglig rådgivning
Præcis og saglig rådgivning

Åbningstider

Mandag
9:00 - 11:30
Tirsdag
9:00 - 11:30
Onsdag
9:00 - 11:30
Torsdag
9:00 - 11:30
Fredag
9:00 - 11:30

Kreditrapport

Safe Sterilization ApS

CVR-nr: 33641907

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger