Proff
Proff

HNC Group A/S

CVR-nr25486064
AdresseBorgergade 17, 4241 Vemmelev

HNC Group A/S er en automationsleverandør etableret i 1979 med salg og produktion af komponenter og færdige løsninger til automatisering og procesoptimering i industrien. Vi betjener primært kunder inden for fødevarer, farma og specialmaskiner. Med HNC Groups brede produktprogram, knowhow og høje serviceniveau løser vi i dag opgaver for vores kunder inden for områderne: Pneumatik, Rustfri cylindre, Aluminiumsprofiler, Lineær teknik, Roterende unioner og Eltavler. Alle komponenter kommer fra førende internationale producenter og lagerføres i stor udstrækning for at sikre vores kunder størst mulig leveringssikkerhed. Samtidig har vi egne produktions- og servicefaciliteter, som sikrer hurtig levering af specialfremstillede løsninger som f.eks.: Pneumatikcylindre på specialmål, Rustfri pneumatikcylindre i standard- og specialudførelser, Aluminiumsprofiler - skåret, bearbejdet og som komplette opbygninger samt Komplette styretavler i henhold til kundeønsker. HNC Group A/S - som er en førende virksomhed med produktion af komponenter og skræddersyet løsninger inden for automatisering og procesoptimering, er med virkning fra 1. juni 2022 solgt til Momentum Group AB. HNC Group A/S fortsætter som et selvstændigt selskab i Momentum Group AB, og under den eksisterende ledelse med Christian Qvist-Pedersen i spidsen.

Roller

DIREKTION/ADMINISTRATION

BESTYRELSE

Bestyrelsesformand
Bestyrelsesmedlem
Bestyrelsesmedlem

Tegningsregel

Selskabet tegnes af bestyrelsesformanden i forening med 1 bestyrelsesmedlem eller 1 direktør eller af den samlede bestyrelse

Koncern

HNC Group A/S er en del af et koncern med totalt 2 selskab.
Profile-7036574
Design og opbygning af styretavler.
Det bedst udstyrede profilsystem med det bredeste udvalg af aluminiumsprofiler fra Bosch Rexroth.
UNIC - Rustfrie cylindre
Mere end 40 år med pneumatik


Certificeringer

Medlem af Danish Export Association
Medlem af Danish Export Association
AAA Kreditværdighed
AAA Kreditværdighed

Åbningstider

Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Kreditrapport

HNC Group A/S

CVR-nr: 25486064

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger