Proff
Proff

WILNER ApS

CVR-nr35253114
AdresseFarverland 4, 2600 Glostrup

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner til håndtering af ejendomsservice og projektstyring? Så er Wilner ApS et trygt og sikkert valg. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket sikrer dig høj kvalitet og gnidningsfrie processer – vi dækker hele Storkøbenhavn.

VANDSKADER & VANDDRYP FRA DRÆNHULLER
Slip for spande i nybyggeriet - Vi har løsningen!

Hos Wilner ApS tilbyder vi ejendomsservice og projektstyring i Storkøbenhavn. Mange års erfaring inden for branchen giver et indblik i de mangler, som der må være ved forskellige opgaver. Her er vanddryp fra drænhuller i høj grad iblandt disse. Hvor man førhen brugte spande til at undgå pletter på gulv og andre skader, har vi opfundet en smartere og kønnere løsning – Draindane.

Med Draindane bliver opsamling af drænvand let som en leg. Løsningen er ikke blot praktisk, men også visuelt indbydende. Hertil er det en god økonomisk investering, da Draindane sparer alle parter i et nybyggeri for ressourcer, tid og frustrationer med opsamling af drænvand – Spar op til 80% af din tid med den elektroniske dænvandsopsamler fra Draindane.

EN SAMARBEJDSPARTNER DER ALDRIG GÅR PÅ KOMPROMIS
Vi sammensætter gerne en servicepakke, der passer til lige præcis det behov, der er i din ejendom – for vi ved, at alle opgaver er forskellige. Det betyder, at du altid får løst de opgaver, du har brug for, og at du får de resultater, du ønsker.

Koncern

WILNER ApS er en del af et koncern med totalt 2 selskab.
WILNER ApS har 1 datterselskab.
Kilde: CVR/Virk
Profile-7058169

Firmaets links


Certificeringer

Børsen Gazelle - 2021
Børsen Gazelle - 2021
Børsen Gazelle - 2020
Børsen Gazelle - 2020

Åbningstider

Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Kreditrapport

WILNER ApS

CVR-nr: 35253114

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger