Proff
Proff

FH Automation A/S

CVR-nr29317941
AdresseFuglevangsvej 45, 8700 Horsens

Vi er en kvalitets- og serviceorienteret producent og leverandør af software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri.

Fra vores afdelinger i Horsens og Ringsted sikrer vores mere end 70 kvalificerede medarbejdere kunden den optimale automatikløsning til procesanlæg og specialmaskiner. Vi har desuden specialiseret os inden for SRO-anlæg til varme- og vandværker samt spildevandsanlæg.

FH Automation A/S' serviceafdeling i Horsens tilbyder elektrisk og mekanisk service, hvorfra der sælges, serviceres og vedligeholdes alle former for motorer, pumper og gear.

Vidensdeling og kontinuerlig uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. Det er medarbejdernes kompetencer og vort netværk, der skaber de gode resultater og gør en forskel.

Vi betragter kunden som en ligeværdig samarbejdspartner, og vægter det langsigtede partnerskab hvilket betyder, at vi gennem vore ydelser bestræber os på at tilføre opgaven fremadrettet værdi for kunden. Dette opnår vi i fællesskab ved tæt dialog omkring aftalegrundlag og indsigt i kundens behov, forskrifter og standarder.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, med henblik på at se om der skulle være områder, hvor vores el-kompetencer kunne skabe værdi for din virksomhed.

Roller

Alle roller
Direktør
Bestyrelsesformand
Bestyrelsesmedlem
Bestyrelsesmedlem

Tegningsregel

Selskabet tegnes af Lars Farsø og Leif Henning Rasmussen i forening.

Koncern

FH Automation A/S er en del af et koncern med totalt 3 selskab. Moderselskabet er FHA HOLDING ApS.
Profile-7040576


Certificeringer

Vi er ISO 9001 certificeredeVi er ISO 9001 certificerede
Vi støtter Kræftens Bekæmpelse og Familier med kræftramte børn.Vi støtter Kræftens Bekæmpelse og Familier med kræftramte børn.
Vi er sponsorer for FC HorsensVi er sponsorer for FC Horsens

Åbningstider

Mandag
7:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 14:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger