Proff
Proff

Entreprenør Peter Meyer A/S

CVR-nr25474139
AdresseFoldagervej 7, 4623 Lille Skensved

Peter Meyer A/S blev etableret i 1995, og overgik til et aktieselskab i 2000. Vi beskæftiger i dag 38 medarbejdere, og har hovedkontor i Lille Skensved, hvorfra vi servicerer kunder på hele sjælland. Gennem årene har vi løst en lang række kloakopgaver for både privat- og erhvervskunder, hvilket har givet os utroligt stor erfaring indenfor faget. Vi har en dybdegående indsigt i de problemer, der med tiden opstår i ethvert kloaksystem, og vi ved hvordan de løses bedst. Foruden de mere rutineprægede opgaver, såsom TV inspektion af kloakker, rottesikring og kloakspuling har vi specialiseret os i strømpeforing af kloakker. Vi er certificeret under NO-DIG kontrolordningen for ledningsrenovering, hvilket er din garanti for at den foring vi laver er af højeste kvalitet, og giver dig et bundsolid løsning, der holder i mange år frem. I vores daglige arbejde har vi fokus på en række principper, som vi mener bidrager til større tilfredshed blandt vores kunder og større arbejdsglæde for vores medarbejdere. Vi tror på at arbejdet bedst udføres i tæt dialog med kunden, og at kunden informeres ordentligt inden arbejdet påbegyndes. Endvidere mener vi at det er vigtigt altid at spille med åbne kort og udføre arbejdet ærligt og redeligt. På baggrund af denne tilgang til vores arbejde, og vores top professionelle medarbejdere, er vi sikre på at du bliver endnu en af vores tilfredse kunder.

Roller

DIREKTION/ADMINISTRATION

Adm. direktør

BESTYRELSE

Bestyrelsesmedlem
Bestyrelsesmedlem

Tegningsregel

Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse eller af den administrerende direktør.

Koncern

Entreprenør Peter Meyer A/S er en del af et koncern med totalt 3 selskab. Moderselskabet er P.M. HOLDING AF 18/4 2002 ApS.
Profile-7036323


Certificeringer

Certificeret af DTVK og byggeriets kvalitetskontrol
Certificeret af DTVK og byggeriets kvalitetskontrol
Certificeret af NO-DIG Kontrolordning for Ledningsrenovering og Danskekloakmestre.dk
Certificeret af NO-DIG Kontrolordning for Ledningsrenovering og Danskekloakmestre.dk
Højeste kreditværdighed
Højeste kreditværdighed

Åbningstider

Mandag
8:00 - 15:30
Tirsdag
8:00 - 15:30
Onsdag
8:00 - 15:30
Torsdag
8:00 - 15:30
Fredag
8:00 - 12:30

Kreditrapport

Entreprenør Peter Meyer A/S

CVR-nr: 25474139

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger