Proff
Proff

Bay Christensen A/S

CVR-nr17316508
AdresseINDUSTRIVEJ 33, 4683 RØNNEDE

Vi har eksisteret siden 1984 hvor kunde forholdet var omdrejningspunktet Det har ikke ændret sig siden ! Virksomhedens kerneområder er salg og servicering af entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner.
Bay Christensen A/S er gundlagt i 1984 af Carl Bay Christensen. Bay Christensen A/S er full-line forhandler af entreprenørmateriel. Virksomheden varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter, Grave og læssemaskiner samt New Holland Agricultural (AG) traktorer. Virksomheden forhandler og servicerer også CASE CE Heavy Duty line grave og læssemaskiner. Takeuchi minigravere fra Japan kom til sortimentet i 2002 og er siden blevet et synonym med virksomheden og dermed en stor del af Bay Christensen A/S som den er i dag. Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen A/S, kan nævnes Giant minilæssere, Merlo teleskoplæssere, NPK produkter. Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største og har fra første dag sat en ære i at kunden altid er i centrum Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen. I 2017 er indledt generationsskifte med Morten Christoffersen og Mathias Friderichsen som et glidende generationsskifte med Carl Bay Christensen.

Roller

DIREKTION/ADMINISTRATION

- Viser 1 af 1
RolleNavn
Rolle
DirektørCarl Bay Christensen

Direktør

BESTYRELSE

- Viser 4 af 4
RolleNavn
Rolle
BestyrelsesmedlemSvend Aage Dreist Hansen
BestyrelsesmedlemCarl Bay Christensen
BestyrelsesmedlemJohan Mathias Friderichsen
BestyrelsesmedlemMorten Dahlmand Christoffersen

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem

Kilde: CVR/Virk

Tegningsregel

Selskabet tegnes af en direktør i forening med et bestyrelsesmedlem, af to bestyrelsesmedlemmer i forening eller af den samlede bestyrelse.

Kilde: CVR/Virk
Profile-7051957


Certificeringer

KlimaRapport basis
KlimaRapport basis

Åbningstider

Mandag
7:00 - 17:00
Tirsdag
7:00 - 17:00
Onsdag
7:00 - 17:00
Torsdag
7:00 - 17:00
Fredag
7:00 - 17:00
Lørdag
9:00 - 12:00
Søndag
Lukket

Vagttelefon 56711700

Kreditrapport

Bay Christensen A/S

CVR-nr: 17316508

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger