Proff
Proff
Annonce
Annonce

Søren Eich Fonden

CVR-nr43922718
AdresseKlosterbakken 12 2 tv, 5000 Odense C

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2023-119 DKK
Resultat før skat 2023-1.178 DKK
SelskabsformErhvervsdrivende fond
Etableret2022
Antal ansatte

Nøgletal

Likviditet
Meget god
3.774,8 %
Afkastning
Ikke tilfredsst.
-1 %
Soliditet
Meget god
99,4 %
Regnskab2023
Nettoomsætning-
Bruttofortjeneste-119
Årets resultat-1.178
Egenkapital i alt15.406
Status balance15.495
ValutakodeDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

AdresseKlosterbakken 12 2 tv, 5000 Odense CPostadresseKlosterbakken 12 2 tv, 5000 Odense C
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
4.1 Fondens formål er: (a) at yde økonomisk tilskud til Den Selvejende Institution S/I Sports Academy Denmark (herefter benævnt S/I Sports Academy Denmark). S/I Sports Academy Denmark er en selvejende institution omfattet af lov om efterskoler og frie fagskoler. Tilskud kan ydes, såfremt S/I Sports Academy Denmark måtte komme i økonomisk krise, hvorved forstås, at S/I Sports Academy Denmark ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser, efterhånden som de forfalder, medmindre betalingsdygtigheden må antages blot at være forbigående, og i øvrigt under hensyn til, at S/I Sports Academy Denmark i det væsentligste ikke er selvforskyldt i sin økonomiske situation. I vurderingen af, hvorvidt der skal ydes økonomisk tilskud til S/I Sports Academy Denmark, skal det i punkt 4.2 til 4.4 anførte inddrages i vurderingen. (b) at yde økonomisk tilskud til S/I Sports Academy Denmark til fremme af og støtte til udviklingsprojekter og skoleaktiviteter. Økonomisk støtte ydes bl.a., men ikke begrænset til, oprettelse, opretholdelse og udvikling af nye som eksisterende sportsaktiviteter som S/I Sports Academy Denmark tilbyder og til vedligeholdelse og udvikling af infrastruktur herunder til investering i nye anlæg og redskaber/materiale som er nødvendigt for at drive et konkurrencedygtigt og tidssvarende sports akademi. Det er fondens hovedformål at yde økonomisk støtte til S/I Sports Academy Denmark, som beskrevet i 4.1(a), herunder at sikre S/I Sports Academy Denmarks fortsatte eksistens. Fonden skal i vurderingen af, hvorvidt der skal ydes økonomisk støtte til S/I Sports Academy Denmark, undersøge omstændighederne for ansøgningen om økonomisk støtte, idet økonomisk tilskud skal ydes til S/I Sports Academy Denmark, når S/I Sports Academy Denmark ikke anses for at være selvforskyldt i dens økonomiske situation, som S/I Sports Academy Denmark er havnet i. Dette skal sikre, at S/I Sports Academy Denmark til enhver tid drives af kompetente personer, og at S/I Sports Academy Denmark ikke træffer økonomiske uforsvarlige beslutninger baseret på, at fonden yder tilskud i tilfælde af økonomisk krise.
Juridisk navnSøren Eich FondenCVR-nr43922718SelskabsformErhvervsdrivende fondNACE-branche
649900 Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n.
BestyrelsesformandJesper Hansen
AdresseKlosterbakken 12 2 tv, 5000 Odense CPostadresseKlosterbakken 12 2 tv, 5000 Odense CStartdato15.12.2022Selskabskapital15.148
Kilde: CVR/Virk

Koncern

Søren Eich Fonden er en del af et koncern med totalt 3 selskaber.
Søren Eich Fonden har 1 datterselskab.
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Bestyrelsesformand

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

Søren Eich Fonden

CVR-nr: 43922718

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger