Proff
Proff
Annonce
Annonce

DeepTech Alliance FMBA

CVR-nr44504472
AdresseDiplomvej 381, 2800 Kongens Lyngby

Kontaktinformation

AdresseDiplomvej 381, 2800 Kongens LyngbyPostadresseDiplomvej 381, 2800 Kongens Lyngby

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Virksomhedes formål er at støtte, vejlede og udvikle startups gennem facilitering af begivenheder, programmer, projekter og fællesskaber i samarbejde med partnere og medlemmer af foreningen. DeepTech Alliance (DTA) er en forening for organisationer, der støtter deep tech startups, og som er associeret med førende europæiske tekniske universiteter. DTA støtter europæiske dybteknologiske startups og scaleups med at opnå markedsadgang og finansieringsmuligheder på internationalt niveau gennem fælles programmer og initiativer. DTA's mission er at forbinde europæiske deep tech startups med virksomheder og investorer for at sikre, at løsninger baseret på europæisk dybteknologi matches med den kapital og de markeds muligheder, de behøver for at skalere internationalt. Dette opnås gennem facilitering af begivenheder, programmer, projekter og fællesskaber i samarbejde med partnere og medlemmer af foreningen.
Juridisk navnDeepTech Alliance FMBACVR-nr44504472SelskabsformForening med begrænset ansvarNACE-branche
702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse
Adm. direktørThomas Klem Andersen
AdresseDiplomvej 381, 2800 Kongens LyngbyPostadresseDiplomvej 381, 2800 Kongens LyngbyStartdato30.11.2023
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Bestyrelsesformand

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger