Proff
Proff
Annonce
Annonce

Bioenergi Varde Øst A.M.B.A

CVR-nr44171988
AdresseStokbækvej 9, 6800 Varde

Kontaktinformation

AdresseStokbækvej 9, 6800 VardePostadresseStokbækvej 9, 6800 Varde

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Virksomhedens formål er 2.1 Selskabets formål er at fremme andelshavernes salg af henholdsvis økologisk og konventionelt producerede råvarer til biogasproduktion samt aftage afgasset biomateriale heraf primært gennem selskabet Bioenergi Varde Øst P /S (når det er stiftet), hvori selskabet også skal eje minimum 1% af kapitalandelene. Selskabet skaI i den forbindelse fremme andelshavernes interesser ved at forestå forhandling og aftaleindgåelse vedrørende både levering og afsætning af (afgasset) biomasse. 2.2 Målet med selskabet er at sikre en optimal udnyttelse af næringsstofferne i biomasse og samtidig reducere miljøbelastningen. Grundlaget for energiproduktionen kan være alle former for husdyrgødning samt anden biomasse. 2.3 De andelshavere som leverer biomasse til selskabet, skal have en fortrinsret til at aftage den afgassede biomasse og øvrige biprodukter fra selskabet (den "Primære Fortrinsret"). Hvis der efter iagttagelsen af den Primære fortrinsret er afgasset biomasse og/eller øvrige biprodukter i overskud, skal dette herefter tilbydes de andelshavere, som udelukkende aftager biomasse fra selskabet (den "Sekundære Fortrinsret"). 2.4 Under behørig hensyntagen til den Primære Fortrinsret og Sekundære Fortrinsret i punkt 2.3, kan selskabet tillige aftage husdyrgødning og/eller anden biomasse fra, eller levere afgasset biomasse til, personer eller selskaber, der ikke er andelshavere i selskabet, såfremt dette måtte være hensigtsmæssigt for andelshavernes fælles forretningsmæssige interesser i øvrigt.
Juridisk navnBioenergi Varde Øst A.M.B.ACVR-nr44171988SelskabsformAndelsselskab (-forening) med begrænset ansvarNACE-branche
352100 Fremstilling af gas
BestyrelsesformandHeino Mølholm Hansen
AdresseStokbækvej 9, 6800 VardePostadresseStokbækvej 9, 6800 VardeStartdato01.07.2023
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Bestyrelsesformand

Kilde: CVR/Virk

Brancher/søgeord

Kilde: Proff

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger