Proff
Proff
Annonce
Annonce

CENTERFORENINGEN RO´S TORV F.M.B.A.

CVR-nr27239196
AdresseLyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens Lyngby

Regnskab & nøgletal

Beløb i hele 1000
Bruttofortjeneste 2022- DKK
Resultat før skat 2022- DKK
SelskabsformForening med begrænset ansvar
Etableret2003
Antal ansatte

Nøgletal

Likviditet
Kan ikke beregnes
Afkastning
Kan ikke beregnes
Soliditet
Kan ikke beregnes
Regnskab202220212020
Nettoomsætning---
Bruttofortjeneste--2.439
Årets resultat--672
Egenkapital i alt--2.244
Status balance009.026
ValutakodeDKKDKKDKK
Nettoomsætning
Kilde: Risika, CVR/Virk

Kontaktinformation

Telefon45 26 01 02
AdresseLyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens LyngbyPostadresseLyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens Lyngby
Annonce

Officiel virksomhedsinformation

Formål
Foreningens formål er - i samarbejde med centrets ejer/administrator/udlejer - at gøre centret til et attraktivt indkøbscenter af høj standard med appel til et bredt publikum og fastholde dette. Det er foreningens formål at opnå stordriftsfordele for medlemmerne i nedennævnte aktiviteter. Foreningens formål er at markedsføre centret i bred forstand, herunder formidle og/eller arrangere salgsfremmende foranstaltninger, samt at etablere aktiviteter til fordel for såvel de enkelte lejere som for hele centret. Forenignens formål er at arbejde for, at salgs-, kunde- og servicepolitikken bliver ensartet. Foreningens formål er at fastlægge ens minimumsåbnings- og lukketider, som skal følges af samtlige medlemmer, dog bortset fra lejere der kutymemæssigt har andre åbningstider. Foreningens formål erat fastlægge de årlige udsalgsperioder, som alle centrets butikker er forpligtede til at følge og deltage i. Foreningens formål er at medvirke til - sammen med centrets ejer/administrator/udlejer - at centrets driftsmæssige serviceniveau er af høj standard, bl.a. renholdelse af centrets fællesarealer, fælles belysning m.v. Foreningens formål er at medvirke til, at P-pladserne omkring centret ikke anvendes til langstidsparkering for centrets personale, men at P-pladserne er forbeholdt centrets kunder. Foreningens formål er at medvirke til - sammen med centrets ejer/administrator/udlejer - at udstillinger af varer uden for butikkerne holdes inden for den foreskevne afstand fra butikkernes facade på betingelse af, at dette kan godkendes af brandmyndighederne, og at stativer m.v., der anvendes, er af en høj standard og mindst svarende til butikkens øvrige inventar. Foreningens formål er at etablere og opretholde et godt forhold til ejer/administrator/udlejer samt til organisationer og offentlige myndigheder.
Juridisk navnCENTERFORENINGEN RO´S TORV F.M.B.A.CVR-nr27239196SelskabsformForening med begrænset ansvarNACE-branche
941100 Erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer
BestyrelsesformandTorben Søgård
Telefon45 26 01 02AdresseLyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens LyngbyPostadresseLyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens LyngbyStartdato17.06.2003
Kilde: CVR/Virk

Ledelse/Administration

Bestyrelsesformand

Kilde: CVR/Virk

CRM integration

Proff API gør det nemmere at integrere dagligt opdateret virksomhedsinformation i dine systemer og applikationer på en standardiseret måde.

Annonce

Kreditrapport

CENTERFORENINGEN RO´S TORV F.M.B.A.

CVR-nr: 27239196

99,- kr ex.moms

Virksomhedsrapport med kreditvurdering, kreditmaksimum, antal kreditdage, advarsler og stamdata.

Køb nuSe eksempelrapport

Proff™ i samarbejde med

Risika
Annonce
Annonce

Vil du vide mere om hvad Proff™ kan tilbyde din virksomhed?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Dine kontaktoplysninger